TEST ÉS LÉLEK

MIÉRT ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI?

A Napmajorban egy régi elképzelés válik valóra. A tanya egy olyan hely, ahol különféle közösségek és tudásukat, szenvedélyüket megosztani vágyó emberek jöhetnek össze.

NAPMAJOR TANYA . Aquakontakt . Lovas foglalkozás . Élménytábor . Felüdülés

A tanya hangulata, a tiszta levegő és a nyugodt környezet támogató hátteret nyújt a testi-lelki pihenéshez, felüdüléshez, csendes elvonuláshoz vagy csoportos tevékenységhez.

Szolgáltatásaink egy- vagy több napos kikapcsolódáshoz is rendelkezésre állnak, de jellemzően szervezett, csoportos programokat és egyéni kezeléseket biztosítunk törzsvendégeinknek.

Elsősorban azokat várjuk a Napmajorba, akik a város zajától távol, ám könnyen megközelíthető helyen szeretnének kikapcsolódni és feltöltődni. A tanya és az azt körülvevő tiszta és nyugodt környezet alkalmas családi összejövetelekre, célzott tematikájú elvonulásokra, lovastáborok megtartására.

Megosztás itt: facebook
OSSZD MEG OLDALUNKAT!

AMIRE BÜSZKÉK VAGYUNK

VENDÉGEINK ÍRTÁK

LEGYÉL TE IS ELÉGEDETT VELÜNK!

BÉRELD KI A TANYÁT!

A major óriási területe és ingatlanjai több mint elégséges területet biztosítanak egy akár 10-12 fős társaság aktív pihenéssel eltöltött és maximális lelki felüdülést garantáló elvonulásához. Az ingatlan önmaga is kibérelhető, de szolgáltatásaink közül egyedi programok is választhatók a bérlet időtartamára. Az épületekben minden rendelkezésre áll az önellátáshoz, ezen felül lehetőség van kültéri sütésre, bográcsozásra is. 

NAPMAJOR TANYA . Aquakontakt . Lovas foglalkozás . Élménytábor . Felüdülés

PROGRAMOK A TANYÁN

TALÁLD MEG A SAJÁTOD!

NAPMAJOR TANYA . A SZABAD ÁRAMLÁS . 20210321
AQUAKONTAKT

A SZABAD ÁRAMLÁS 2021.03.21

2021.03.21. | A SZABAD ÁRAMLÁS – AQUAKONTAKT®
VEZETETT ZENÉS VÍZI MOZGÁSMEDITÁCIÓS NAP |
TÖBB MINT 4 ÓRÁS VÍZI MOZGÁSMEDITÁCIÓS ELMÉLYÜLÉS, JÓGÁVAL, ZENÉVEL ÉS VEGETÁRIUS GASZTRÓVAL A SZABADON ÁRAMLÓ TUDATOSSÁG JEGYÉBEN.

TOVÁBB »
NAPMAJOR TANYA . ÖNISMERETI ELVONULÁS . 20210312
ÖNISMERET

ÖNISMERETI ELVONULÁS

2021.03.12 18:00 – 2021.03.14. 17:00 | Önismereti Elvonulás a Napmajor Tanyán Kiss László ThetaHealing trénerrel. Lesz Aquakontakt vízi meditáció és ThetaHealing konzultáció is! Kedvezmény március 7-ig!

TOVÁBB »
NAPMAJOR TANYA . Aquakontakt . Lovas foglalkozás . Élménytábor . Felüdülés
AQUAKONTAKT

AZ ÁRAMLÓ TUDAT

2021. 06. 04. – 2021. 06.06. | 3 NAPOS HALADÓ AQUAKONTAKT® MOZGÁSMEDITÁCIÓS ELVONULÁS | GYAKORLATORIENTÁLT ELMÉLYÜLÉS A SZABADON ÁRAMLÓ TUDATOSSÁG JEGYÉBEN

TOVÁBB »

TARTSD MEG SAJÁT FOGLALKOZÁSOD A NAPMAJORBAN!

Ha adnál saját órákat vagy tartanál táborokat, de nincs meg az ideális helyszín, akkor keress bennünket bizalommal!
Szervezz saját elvonulást, saját gyógyító foglalkozást a Napmajorba!

SZOLGÁLTATÁSAINK

MIT TEHETÜNK ÉRTED?

Felnőtteknek lelki és testi felfrissüléshez ajánljuk aquakontakt, jóga és masszás programunkat, míg gyermekeknek élmény táborokat tudunk szervezni vizes, lovas és más kreativitást, készségeket és mozgáskultúrát fejlesztő csoportos vagy egyéni foglakozásokkal. Céges vagy baráti csoportoknak szervezett elvonulásokat is kínálunk tábortűzzel vagy bográcsozással, de Te magad is szervezhetsz programokat tanyánkra!

AZ INGATLAN

47.04181564404202, 19.471731887151876

Reméljük, hogy egyszer Te is ellátogatsz hozzánk és a nálunk töltött órákat vagy akár napokat soha nem feleded! A Napmajor egész évben fűtött medencével, teljes szolgáltatási körrel és sok szeretettel vár Téged is!

Az Napmajor Tanyát bérbe is adjuk, ha Te saját magad szeretnél programokat, foglalkozásokat szervezni. Amennyiben van ötleted és van hozzá tapasztalatod, szaktudásod is, akkor keresd bátran koordinátorunkat, írásban vagy telefonon!

KERESD CSAPATUNKAT!

KÉRDEZZ, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

NAPMAJOR TANYA . Majoros Nikoletta

aquakontakt
svéd masszázs
jóga

Fotó Káplár Éva

koordinátor
és
adminisztráció

NAPMAJOR TANYA . Farkas Eszter

vinyasa jóga
meditáció
jóga masszázs

NAPMAJOR TANYA . Drimál Veronika

kognitív
viselkedés-
terápia

NAPMAJOR TANYA . Aquakontakt . Lovas foglalkozás . Élménytábor . Felüdülés

KÖSZÖNJÜK, HOGY ÍRTÁL NEKÜNK! HAMAROSAN VÁLASZOLUNK.