AQUAKONTAKT

A Napmajor fedett, fűtött medencéje tökéletesen alkalmas egy mély relaxációs állapotot elősegítő vízi masszázsra, dinamikus meditációra. A módszer a vízben gyengéd nyújtásokkal, áramló ringó mozgással és masszázs elemekkel kiegészítve történik. A meleg víz ideális közeg a test és a tudat együttes felszabadulásához.

 

A víz gyógyító hatása úgy mozgásszervi, mint pszichés állapotunkra régóta bizonyított. Ezen alapokon jött létre az AQUAKONTAKT meditációs vízi foglalkozás, hogy megteremtse azt az ellazult, stresszmentes közeget és egyensúlyt, ami beindítja a test öngyógyító mechanizmusait.

NAPMAJOR TANYA . Aquakontakt . Lovas foglalkozás . Élménytábor . Felüdülés
NAPMAJOR TANYA . Aquakontakt . Lovas foglalkozás . Élménytábor . Felüdülés
NAPMAJOR TANYA . Aquakontakt . Lovas foglalkozás . Élménytábor . Felüdülés

FELEJTSD EL A FÁJDALMAT!

Gerincünk többszörösen túlterhelt, mint amire született. 

A víz közegében a test súlytalanná válik és ezáltal mentesül a teher alól, ami páratlan lehetőség, és amit más körülmények között lehetetlen megtapasztalni. Oldódik a feszültség, de nem csak az izmokban és ezáltal az ízületekben, hanem magában az idegrendszerben is. Így az aquakontakt ideálisan hat mentális állapotunkra is anélkül, hogy különösebben tennünk kellene érte.

A súlytalan lebegés állapotában a test ellazul, az elme lelassul, az érzelmek áramolnak és egy meditatív állapotba jutsz, ami a nyugalomban való jelenlét állapota: ezt segíti elő a ringó mozgás, a meleg víz, a biztonság, amit a másik ember nyújt számodra.

A víz olyan különleges adottságokkal rendelkezik, ami bárki számára elérhető, ez egyfajta ősi tudás, amit születésünktől kezdve tapasztalunk, ismerünk.

NAPMAJOR TANYA . Aquakontakt . Lovas foglalkozás . Élménytábor . Felüdülés
NAPMAJOR TANYA . Aquakontakt . Lovas foglalkozás . Élménytábor . Felüdülés

ÁRAMLÁS

MOZOGJ EGYÜTT A VÍZZEL!

A vízzel való kapcsolat a bennünk zajló állandó folyamatosságot is jelképezi. Folyamatosan mozgó, áramló, egyben finoman megtartó közeg, ami segít a könnyedség és játékosság képességet megélni, ami életünkben, kapcsolatainkban is megjelenhet. Teret adhat újra olyan képességeknek, amiket gyerekkorunkban bátran megéltünk, de az élet folyamán elvesztettünk vagy elhagytunk.

 

Lehetőség nyílik az aquakontakton belül arra is, hogy a kezelésben aktívan részt vegyél, tested mozdulataival irányt mutass a kezelőnek, így a kezelés egy közös koreográfiává alakulhat, amelyben akár megszűnhet a kezelt és kezelő szerepe, és megélhetjük az egység élményét.

NAPMAJOR TANYA . Aquakontakt . Lovas foglalkozás . Élménytábor . Felüdülés

MERÜLJ EL és Merülj bele!!

Mindezt megélheted egyénileg, táncként, partnerrel vagy egyedül, vezetve vagy önállóan. A privát vízi kezelések során lehetőség nyílik számodra önálló, szabad mozgásra is a vízben, ezáltal mozgási kreativitásod is fejlődhet. Együtt mozogni a vízzel szintén óriási élmény, megváltoztathatja akár az önmagadról alkotott képet, mint egy önismereti játék.

Ajánlataink

AQUAKONTAKT EGYÉNI KEZELÉS

  • mélyrelaxációs vízi kezelés

Bevezetés a vízi relaxációba - Lebegtesd meg társadat 

  • pároknak, családtagoknak, barátoknak
  • ahol megismerheted milyen érzés megbízni a vízben, kapcsolódni a testeddel és a társaddal, megtapaszthatod azt az adni/kapni élményt, amit csak a víz adhat a súlytalan lebegés állapotában
  • a program célja, hogy az itt megtapasztaltakat és tanultakat: a lebegés és lebegtetés élményét a jövőben önállóan is tudjátok alkalmazni 

Páros (szinkron) aquakontakt kezelés 

  • ha szeretnéd elmélyíteni a kapcsolatodat pároddal, családtagoddal, barátoddal és szívesen megtapasztalnád saját és partnered jelenlétét egy új közegben, egy más dimenzióban

Szabad mozgás és áramlás, tánc a vízben

  • egyedül vagy akár partnereddel kibérelheted a medencét
  • vezetővel vagy önállóan is áramolhatsz

Aqua Jam - Csoportos kontakt tánc és áramlás a vízben

  • hozd el barátaidat ás táncoljatok, áramoljatok együtt, csak a tietek a medence 3 órára
  • maximum 12 fő résztvevővel
  • zenelejátszót biztosítunk
A kezelésen bárki részt vehet, akinek a melegvízben való tartózkodás egészségügyi szempontból nem ellenjavallt, illetve nem kell tudnod úszni sem. A kezeléseket Majoros Niki tartja, páros kezelés esetén plusz egy kezelő bevonásával. Ha időpontot szeretnél foglalni vagy további információra van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot:

Kövess minket a közösségi oldalakon is!

A Napmajorban szervezett aktuális tematikus workshopokról, elvonulásokról a Facebook oldalunkon találhatsz bővebb információt.

NAPMAJOR TANYA . Aquakontakt . Lovas foglalkozás . Élménytábor . Felüdülés

KÖSZÖNJÜK, HOGY ÍRTÁL NEKÜNK! HAMAROSAN VÁLASZOLUNK.