ÉLMÉNY ÉS TERMÉSZET

MIÉRT ÉRDEMES MEGLÁTOGATNI MINKET?

A Napmajorban egy régi álmunk vált valóra, ahol a természet közelsége és a tanya hangulata tökéletes és támogató hátteret nyújt felüdüléshez vagy elvonuláshoz, különböző közösségek számára.

NAPMAJOR TANYA . Aquakontakt . Lovas foglalkozás . Élménytábor . Felüdülés
A Napmajor az ország egyik legnapsütöttebb területén található, ahol 60 m2 fedett, fűtött medence, szauna, 70 m2 jógaterem, hatalmas kert és 5 hektáros erdő várja azokat, akik a város zajától távol, ám könnyen megközelíthető helyen szeretnének kikapcsolódni és feltöltődni.

A tanyán szervezett, csoportos élményprogramokat és egyéni kezeléseket biztosítunk vendégeinknek, továbbá helyszínt adunk többnapos elvonulásoknak, vizes programoknak.

Elsősorban azokat várjuk a Napmajorba, akik a város zajától távol, ám könnyen megközelíthető helyen szeretnének kikapcsolódni és feltöltődni. A tanya és az azt körülvevő tiszta és nyugodt környezet alkalmas családi összejövetelekre, célzott tematikájú elvonulásokra, egynapos osztálykirándulásokra és lovas foglalkozások megtartására.

 

Kövess minket a közösségi oldalakon is!

Aquakontakt

A Napmajor fedett, fűtött medencéje tökéletesen alkalmas aquakontakt vízi kezelésre, mely egy mély relaxációs állapotot elősegítő vízi meditáció, amely során megtapasztalhatod a víz gyógyító minőségét. A módszer a vízben gyengéd nyújtásokkal, áramló mozgással és masszázs elemekkel kiegészítve történik.

Ajánljuk aquakontakt kezeléseinket, ha:

A kezelésekről bővebben itt olvashatsz:

Lovak

Ha szeretnél megismerkedni a lovakkal vagy egyszerűen csak a lovak közelében lenni, kapcsolódni hozzájuk, barátkozni velük: várunk szeretettel!

A „lovazás”, a lovakhoz való finom kapcsolódás segít a jelen megélésében, segít kapcsolódni a természettel, önmagadhoz és másokhoz is. A kapcsolódás fontos eleme a lovakkal történő kommunikáció: megismerheted, hogy a különböző reakciók mit jelentenek, s megtanulhatsz kicsit „lóul” gondolkozni.

A ló tükör…azt mutatja, azt adja vissza, amit lát, tapasztal, kap tőlünk. Pontosan úgy viselkedik, arra reagál, amit belőlünk érez. Ezért egyben értékes önismereti út is.

Lovas szolgáltatásunkról bővebben itt olvashatsz:

Osztálykirándulás

A hatalmas kert és az azt övező 5 hektáros erdő páratlan helyszínül szolgál egynapos osztálykiránduláshoz. A kreatív, szabadtéri programok mellett beltéri foglalkozásokkal is várjuk a gyerekeket.

Az egynapos program keretében önismereti játékokkal, mozgással, lovakkal ismerkedhetnek a gyerekek, a Napmajor csapat segítségével. Élményekben gazdag, természetközeli kikapcsolódás minden korosztály számára.

Erről bővebb információt itt találsz:

Élményprogramok

Az alábbi, személyre szabott élményprogramokkal várunk titeket:

Programjainkról bővebb információt itt találsz:

Kövess minket a közösségi oldalakon is!

A Napmajorban szervezett aktuális tematikus workshopokról, elvonulásokról a Facebook oldalunkon találhatsz bővebb információt.

Elvonulás

A major óriási területe és épületei, 60 m2 vízfelületű melegvizes, fedett medencéje és 70m2-es jógaterme tökéletes helyszínt biztosítanak elvonulásokhoz. 

Az ingatlan önmaga is kibérelhető, de szolgáltatásaink közül egyedi programok is választhatók a bérlet időtartamára. Az épületekben minden rendelkezésre áll az önellátáshoz, külön bejáratú teljesen felszerelt konyha külön kamrával.

A tanya kibérelésével kapcsolatban bővebb információt itt találsz: 

Ha szeretnél időpontot foglalni, bővebb információt kapni programjainkról vagy ha kibérelned a tanyát, keress minket írásban vagy telefonon!

AMIRE BÜSZKÉK VAGYUNK

VENDÉGEINK ÍRTÁK

KERESD CSAPATUNKAT!

KÉRDEZZ, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Niki_Rumi

aquakontakt
gyógymasszázs
jóga

Éva_kapcsolat

Biodinamikus Craniosacralis kezelés

NAPMAJOR TANYA . Farkas Eszter

vinyasa jóga
meditáció
jóga masszázs

NAPMAJOR TANYA . Aquakontakt . Lovas foglalkozás . Élménytábor . Felüdülés

KÖSZÖNJÜK, HOGY ÍRTÁL NEKÜNK! HAMAROSAN VÁLASZOLUNK.