ÖNISMERETI ELVONULÁS

2021.03.12 18:00 - 2021.03.14. 17:00 | Önismereti Elvonulás a Napmajor Tanyán Kiss László ThetaHealing trénerrel. Lesz Aquakontakt vízi meditáció és ThetaHealing konzultáció is! Kedvezmény március 7-ig!
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
TOVÁBBI PROGRAMOK
NAPMAJOR TANYA . ÖNISMERETI ELVONULÁS . 20210312

A tavasz elején egy önismereti elvonulásra hívunk most Titeket! Megélhetitek azt a kalandot, amit önmagatok belső világának felfedezése jelent, megoldó kulcsokat kaphattok a problémáitok feloldásához, miközben játékos, könnyed, ám mégis mélyreható eszközökkel ismerhetitek fel önmagatok, valamint a világ működésének rejtelmeit, kölcsönhatásait. Mindezt távol a világ zajától, természetes környezetben, egy erdő közepén, mégis luxus kényeztetéssel tapasztalhatod meg a Napmajor Tanyán. A helyszínen rendelkezésre áll a fedett, fűtött úszómedence is, ahol a napközbeni Aquakontakt foglalkozások zajlanak Majoros Nikoletta vezetésével.

 

Az önismereti előadások és gyakorlati feladatok mellett minden résztvevő jogosult az elvonuláson egy Aquakontakt és egy ThetaHealing konzultáció igénybe vételére, amely előzetes beosztás alapján az előadásokkal párhuzamosan zajlik majd a helyszínen.

 


 

TEMATIKA

 

Érkezés: 2021. március 12. péntek 17:15-17:45 között

 

ELSŐ NAP

 

18:00-20:00: Játékos ismerkedés önmagunkkal a grafológia tükrében Winkler Móni okleveles grafológus szakmai előadása alapján

 

 • A betűszimbolika rejtelmei, avagy, mit mutat a kézírásom?
 • Viselkedésjegyek beazonosítása és felismerése kézjegyeink alapján
 • Hogyan hathatunk vissza a személyiségünk működésére – a grafoterápia eszközei

 

A résztvevők egy szöveg másolása után maguk is nyomon követhetik az előadás során ismertetett írásjegyek jelentéseit a saját kézírásukon keresztül. A grafoterápia eszközeivel pedig megismerhetik, mit/miben érdemes változtatni az adott kézjegy leírásában, ha máshogyan szeretnének viszonyulni vagy viselkedni.

 

VACSORA

 

20:15: Érzékelésfejlesztő kvízjáték Kiss László ThetaHealing® instruktor és konzulens vezetésével

 

MÁSODIK NAP

 

9:00-10:00: Napindító jóga foglalkozás
10:00-11:00: Az önismeret alapjai: a személyiség 3×3-as felépítése
11:15-13:00: Önelfogadás, mint az önismeret kiindulópontja

 

 • A változáshoz vezető út első lépcsőkofa: amikor az elfogadás nem egyenlő a beletörődéssel, csupán a szembesülést segítő belső folyamat eredménye
 • Az (ön)elfogadás képességének fejlesztése
 • Nyereségelmélet az (ön)elfogadásban
 • Átpozícionálás vagy változtatás – avagy hogyan ismerhető fel, hogy használjam-e máshogy az adott „nem tetsző” tulajdonságot vagy teljesen változtassam meg?

 

EBÉD

 

14:00-15:30: Önismereti meditáció és a tapasztalatok feldolgozása
16:00-17:00: Célkitűzés másképpen: különbség a vágyak, igények és a célok felvázolása között
17:00-tól séta a környéken.
Este közösségépítő Activity bajnokság, hogy a móka és a kacagás se maradjon el.

 

HARMADIK NAP

 

10:00-13:00: Álarcaink, szerepeink, mintáink felismerése és a változ(tat)ás lehetősége a Tranzakcióanalaízis és a játszmaelmélet alapján

 

 • A játszmaelmélet alapjai
 • Miért és mire használjuk a szerepeinket?
 • Bennünk dúló szerepkonfliktusok és az összeegyeztetés módjai
 • Szerepdinamikák: felsőbbrendű-alsóbbrendű, nyertes-vesztes, gyermek-felnőtt, agresszor-áldozat

 

EBÉD

 

14:00-16:30: Szituációs gyakorlatok a hatalmi játszmák feloldásának érdekében

 

 • Bemutató feloldási szituációs gyakorlatok
 • Az elméleti tudásanyag aktív próbája a gyakorlatban

 

17:00 – tól: Az Önismereti elvonulás zárása

 


 

A változás és az előrehaladás egyik alapköve, hogy ismerjük önmagunkat, hajtóereinket, igényeinket és a megvalósításhoz szükséges képességeinket. Az önismereti út elején sokszor csak annyit látunk magunkból, amit másokkal is láttatni szeretnénk, a valódi mozgatórugóink a kívülről felállított kép mögött bújnak meg. Előfordul, hogy eltévedünk és a valóság helyett látszatvilágokba kapaszkodunk. Ugyanakkor, ha erős kíváncsiság és őszinteség vezérel önmagunk irányába, akkor az út során feltáruló mozaikdarabokból előbb-utóbb ki tudjuk rakni a valós (én)képünket, ami aztán stabil alapokat biztosít a hivatásunkhoz, a személyes kapcsolatainkhoz, az életvezetésünkhöz és mindezekben önmagunk hatékony képviseletéhez.


A jelenlegi önismereti foglalkozással szeretnénk valós megoldó kulcsokat adni a személyiségetek felfedezéséhez, ezért több személyiségfejlesztő módszerből is szemezgetünk, és gyakorlati feladatokkal viszünk közelebb ahhoz a Csodálatos Lényhez, aki ott, belül Te vagy.


Az elvonulás helyszíne: Ladánybene, Napmajor Tanya
Részvételi díj: 160 .000 Ft/fő

 

Korai befizetési díj kedvezmény 2021. március 7.ig történő utalás esetén:


125.000 Ft/fő, amely magában foglalja a

 

 • szállást

 • napi háromszori étkezést

 • fűtött medence használatát,

 • részvételt az előadásokon, a gyakorlati foglalkozásokon,

 • valamint a személyenként egy Aquakontakt és egy ThetaHealing® konzultációk igénybe vételét.


Jelentkezés: napmajor@gmail.com


Az önismereti elvonulás előadói és foglalkozásvezetői: Majoros Nikoletta, Winkler Móni és Kiss László személyiségfejlesztéssel foglalkozó szakemberek.


A helyszínen díjmentesen igénybe vehető egyéni konzultációk:
Az AQUAKONTAKT egy mozgásmeditáció, amely egy különleges, vízben végzett meditatív jellegű mozgásforma. Egyszerre tánc, önismeret, egészségmegőrzés, kapcsolódás. Ez az utazás Valódi Énünkhöz vezet, megtapasztalása önmagában is feloldó erővel bír. Utat nyit abba a belső világunkba, amelyet utoljára magzati létünkben volt lehetőségünk megtapasztalni. A létezésnek e formája beépül életünkbe és megindítja bennünk a képességet nehézségeink legyőzésére. Gyakorlásához nem szükséges az úszni tudás, sőt a vízzel való kapcsolódást is helyreállítja és bárki által elsajátítható. Ezzel a fajta mozgásmeditációval két ember között zajló kapcsolatban lehetőséget kapunk társaink, családtagjaink, gyermekeink és egyben saját magunk személyiségének belső fejlesztésére is.


A THETAHEALING® Konzultáció által feltérképezhetők és feloldhatók mindazok a belső hitrendszereink, belénk rögzült, tudatalatti működési módozataink, amelyek gátolják személyiségünk teljes kibontakozását. A ThetaHealing® konzultáció során lehetőségünk nyílik az akadályozó programok elengedésére, valamint cseréjére a minőségi életvezetés eléréséhez lehető legjobb úton-módon. Ennek hatására megoldást találunk problémáinkra, közelebb kerülünk valódi céljainkhoz és azok megvalósításához, valamint magas és minőségi fejlődésre tehetünk szert.


Várunk szeretettel:
Niki, Móni és Laci