Célunk

A Napmajor egy találkozóhely, egy közösségi tér, ahol egy régi vágyunk vált valóra. A Napmajor természetközelsége, hangulata tökéletes és támogató hátteret nyújt elvonulásokhoz, élményprogramokhoz. 

A fővárostól mindössze 60 kilométerre található tanyát 2019 tavasza óta folyamatosan alakítjuk, szépítjük. 

Célunk, hogy a Napmajor egy olyan, sokféle tevékenységet átölelő elvonulóhellyé váljon, ahol a vízi és lovas foglalkozások, családi és egyéni élményprogramok, meditáció és jóga is elfér egymás mellett, egymás gyógyító hatását erősítve és közösséget építve.

Ezenkívül a Napmajor létrejöttének egyik alapvető célja az volt, hogy eljuttassa élményprogramjait a hátrányos helyzetű vagy gyermekotthonban élő gyermekek számára.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy életreszóló élményeket nyújtsunk állami gondozott vagy hátrányos helyzetű gyermekek részére. Hisszük, hogy minden élmény, ami róluk szól az egy lehetőség, ami sorsfordító lehet ezen gyermekek számára. Ezért fontos nekünk, hogy esélyt tudjunk adni egy közös élményre, ahol ezek a gyerekek megélhetik a biztonságot, a figyelmet és erősíthetik önbizalmukat a közös játékokon és élményeken keresztül.

Az egynapos program keretében önismereti játékokkal, mozgással, lovakkal ismerkedhetnek a gyerekek, a Napmajor csapat segítségével. Élményekben gazdag, természetközeli kikapcsolódás minden korosztály számára.

Mottónk

„Bármilyen vagy, bárhonnan jössz, mi elfogadunk!” 

Az életben mindenki olyan, amilyen, de mégis mindenki arra vágyik a legjobban, hogy elfogadják helyzetétől, adottságaitól függetlenül. Hisszük, hogy mindenki megérdemli ugyanazt az odafigyelést és esélyt, ezért programjainkon belül kiemelt figyelmet fordítunk a közösségben belüli elfogadásra és érzékenyítésre. Ahogy Simon András írja: „Kérlek, fogadj el olyannak, amilyen vagyok, s akkor egyre jobb leszek!”

 

Szervezetünk, a Paci Doki Alapítvány minden tevékenységével és programjával a Napmajorban ezt a küldetést és célt szolgálja.

Időpontfoglalásért vagy további információért keresd koordinátorunkat!

Kövess minket a közösségi oldalakon is!

A Napmajorban szervezett aktuális tematikus workshopokról, elvonulásokról a Facebook oldalunkon találhatsz bővebb információt.

NAPMAJOR TANYA . Aquakontakt . Lovas foglalkozás . Élménytábor . Felüdülés

KÖSZÖNJÜK, HOGY ÍRTÁL NEKÜNK! HAMAROSAN VÁLASZOLUNK.